Jak zresetować urządzenie Max Buzz?

Możliwe, że aby ponownie zsynchronizować urządzenie wystarczy je zresetować. 

Pamiętaj, że zresetowanie urządzenia spowoduje usunięcie wszystkich danych zapisanych w Max Buzz

Aby zakończyć resetowanie, postępuj zgodnie z poniższą instrukcją:

1.) Podłącz urządzenie za pomocą portu USB – na ekranie wyświetli się symbol baterii i "Symbol resetowania" jak pokazano poniżej. *Poczekaj, aż wyświetli się symbol resetowania, w przeciwnym razie urządzenie nie zostanie prawidłowo zresetowane*

Reset_Max_Buzz.JPG

2.) Po pojawieniu się na ekranie obrazu, jak pokazano powyżej, urządzenie należy odłączyć od portu USB i powtórzyć tę czynność 3 razy.

3.) Jeśli zrobisz to poprawnie, na urządzeniu wyświetli się „Hello” i uruchomi się brzęczyk. (urządzenie zostało poprawnie zresetowane)

4.) Sprawdź, czy widzisz ekrany obracając urządzenie/ dotykając wyświetlacza, aby przejść dalej.

Po zresetowaniu urządzenie Max Buzz zostanie skutecznie usunięte z Twojego konta i należy je ponownie sparować. Spróbuj sparować urządzenie.

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 12 z 82
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk