Co będzie, jeśli nie zsynchronizuję kroków w ciągu 14 dni?

Dla monitorów Bluetooth Pulse używanych w trybie synchronizacji:

Jeśli nie zsynchronizujesz swoich kroków w ciągu 14 dni, zaczniesz tracić dane dotyczące liczby kroków.

W trybie synchronizacji urządzenie Pulse stosuje zasadę usuwania 1. wyniku i wprowadzania na jego miejsce wyniku ostatniego. Oznacza to, że Dzień 1. na monitorze Pulse zostanie nadpisany przez Dzień 15., Dzień 2. zostanie nadpisany przez Dzień 16. i tak dalej. Odzyskanie tych danych nie jest możliwe, więc jeśli wiesz, że nie będziesz mieć dostępu do komputera dłużej niż 14 dni, radzimy zanotować liczbę wykonanych kroków na koniec każdego dnia. Po uzyskaniu dostępu do Internetu liczbę kroków można ręcznie wprowadzić na stronie Wprowadzanie kroków.

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 17 z 17
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk