Czy mogę zobaczyć pominięte wpisy kroków moich kolegów z zespołu?

Po wejściu na stronę profilu zespołu, zobaczysz listę członków zespołu i liczbę pominiętych przez nich wpisów kroków. 

Ustawienia prywatności kolegów z Twojego zespołu określą, jakie inne dane możesz zobaczyć na ich stronie profilowej.

Jak zmienić ustawienia prywatności na moim profilu?

 

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk