Co to jest opcja „Brak aktywności”?

 

Wybór opcji „Brak aktywności” spowoduje obniżenie średniej liczby kroków o 10%.

Nadmierne lub nieuczciwe korzystanie z opcji „Brak aktywności” będzie uważane za oszustwo.

 

Czy ten artykuł był pomocny?
Liczba użytkowników, którzy uważają ten artykuł za przydatny: 340 z 355
Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk