Jak zmienić ustawienia prywatności na moim profilu?

Aby zabezpieczyć informacje każdego uczestnika i pozwolić mu wybrać, ile informacji chce udostępnić, istnieją trzy poziomy prywatności, które można wybrać w ustawieniach profilu.

Są to:

  • Prywatne” – Twoje informacje są ukryte. Jest to domyślne ustawienie początkowe dla wszystkich uczestników.
  • Publiczne (podstawowe)” – udostępnia podstawowe informacje o Twoim uczestnictwie, w tym zdjęcie profilowe, imię i nazwisko, zdobyte trofea, nazwę zespołu, organizację i kraj pochodzenia.
  • Publiczne (podstawowe + statystyka)” – zawiera te same informacje, co na powyższym poziomie podstawowym, ale obejmuje również aktualną średnią liczbę kroków i największą liczbę kroków.

Aby zaktualizować swój poziom prywatności, wejdź na stronę „Moje trofea” i wybierz preferowaną opcję z rozwijanej listy „Udostępnij tę stronę”.  Następnie kliknij zielony przycisk „Aktualizuj”, aby zapisać.

 

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk