Jak przełączać urządzenie między trybem synchronizacji a trybem standardowym?

Aby przejść z trybu synchronizacji do trybu standardowego, wystarczy przejść do aplikacji, wybrać „Moje urządzenie”, a następnie wybrać tryb „Standardowy”.

1. Zaloguj się do aplikacji Global Challenge

2. Kliknij menu w górnym lewym rogu i wybierz „Moje urządzenie”

My_Device.JPG

3. Wybierz „Standardowy”

4. Otrzymasz komunikat, aby zanotować liczbę wykonanych kroków. Po przejściu z trybu synchronizacji na tryb standardowy zapisane w urządzeniu Pulse kroki zostaną usunięte. Zanotuj liczbę kroków i kliknij „OK”

5. Pojawi się strona "Przełącz na tryb standardowy".

6. Przewiń w dół, zaznacz pole (pomiń wiadomość, gdyż ten krok nie jest wymagany) i kliknij „GOTOWE”

Urządzenie Pulse jest teraz w trybie standardowym!

Jeśli nadal masz problem, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.

 

Masz więcej pytań? Wyślij zlecenie
Oparte na technologii Zendesk