Hoe koppel ik mijn Max Buzz aan de app met behulp van het serienummer?

Koppel je Max Buzz aan de app met behulp van het serienummer:

1. Log in op de Global Challenge-app (zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de Global Challenge-app hebt).

2. Tik op het menupictogram in de linkerbovenhoek om naar het menu te gaan.

3. Selecteer 'Mijn apparaat' in het menu.

4. Selecteer 'Max Buzz'

5. Voer het serienummer in van de Max Buzz.

6. Tik op 'Verbinden'

Waar vind ik het serienummer van de Max Buzz?

1. Verwijder de niet-usb kant van de polsband van het Max Buzz-apparaat.

2. Nadat je de polsband hebt losgemaakt, zie je een 'X'-symbool en een 16-cijferig nummer bovenop het apparaat (in 4 cijferreeksen).

3. Noteer het 16-cijferige nummer.