Hoe kan ik mijn puntensaldo bekijken?

Website:

Wanneer je inlogt op de Global Challenge-website, zie je je puntensaldo rechts van de tweede navigatiebalk. Door op je punten te klikken, zie je je plek in het puntenklassement. Je kunt je aantal punten ook bekijken via het tabblad Trofeeën.

Je kunt het totaal aantal punten van je team bekijken door naar het Teamoverzicht te gaan in het Tabblad Trofeeën. Je kunt vervolgens op 'Punten' klikken om te zien hoe jouw team ervoor staat in het teampuntenklassement. Je ziet in het teampuntenklassement alleen het aantal behaalde punten van de teams binnen jouw bedrijf.

Mobiele app:

Als je bent ingelogd op de mobiele app van de Global Challenge, dan zie je je puntensaldo op het Gezondheidsdashboard staan. Als je op de punten klikt, word je doorgelinkt naar het puntenklassement. Je kunt de punten ook bekijken via 'Mijn Statistieken'.

Je kunt het totaal aantal punten van jouw team bekijken door op de Teamnaam te klikken, die onder je eigen naam staat op het Gezondheidsdashboard. Om te zien op welke plaats jouw team in het teampuntenklassement staat, klik je op de teampunten in de rechterbovenhoek op de Teamprofielpagina.

Afhankelijk van de privacyinstellingen die door jou en je organisatie zijn ingesteld, worden de punten al dan niet weergegeven in het puntenklassement.