Waar kan ik mijn Levensstijlscore en mijn Hartleeftijd vinden?

Op het Gezondheidsdashboard zie je nu een tegel die je doorlinkt naar de vragenlijsten voor je Levensstijlscore en Hartleeftijd.

Als je de website gebruikt, klik je simpelweg op de Levensstijlscore of Hartleeftijd in de linker bovenhoek om de vragenlijsten in te vullen in het Ik-gedeelte.

Als je de app gebruikt, zie je dezelfde tegel bovenin. Als je erop klikt, ga je naar de twee vragenlijsten.