Hoe kan ik mijn Dashboard aanpassen?

Wil je graag je trofeeën, het klassement, de Mini Challenges of Mini Leagues op je Gezondheidsdashboard zien? De keuze is aan jou. Selecteer welke van de vier functies je wilt zien en sla de wijzigingen op.

Website:

Klik simpelweg op het veld rechts van 'Trofeeën' in de rechter bovenhoek, selecteer wat je wilt pinnen en sla het op!

Mobiel:

Om je Gezondheidsdashboard aan te passen met de Virgin Pulse Global Challenge-app: open de app > tik op het vak in de rechter bovenhoek > selecteer welke module je aan je dashboard wilt pinnen > tik op 'Opslaan'.

*Opmerking: je kunt slechts één module per keer kiezen, maar je kunt altijd terugkeren om het te veranderen in iets anders!