Op mijn Max Buzz-scherm verschijnt 'Reclame updaten', wat moet ik doen?

Als je begonnen bent met een firmware-update op je Max Buzz maar deze niet hebt afgerond, dan kan op het scherm van je Max Buzz 'Reclame updaten' worden weergegeven. Het enige wat je hoeft te doen, is de onderstaande stappen te volgen om je apparaat weer te laten werken!

Hier volgen een aantal dingen die je niet moet doen:

• Verbreek de verbinding met je Max Buzz NIET
  • Koppel GEEN andere activiteitentracker aan de app
  • Log NIET uit
  • Verwijder de app NIET

Het enige wat je hoeft te doen, is de onderstaande stappen volgen om je apparaat weer te laten werken!

1. Controleer of je de nieuwste versie van de app hebt. Je kunt het versienummer vinden in de Google Playstore (Android) of de App Store (iOS).

2. Controleer of je Max Buzz volledig is opgeladen door de usb-stekker in een usb-poort te steken (als de batterij in de Max Buzz bijna leeg is, zal de Bluetooth de Buzz niet detecteren en zal de firmware-update niet opnieuw starten).

3. Open de Global Challenge-app. Sluit de app als deze al open is en open hem opnieuw.

4. Je krijgt vervolgens een melding om de nieuwste firmware te installeren. Tik op 'Update' en start het update-proces opnieuw.