Hoe kan ik de firmware voor mijn Max Buzz updaten?

Indien je Max Buzz gekoppeld is aan je Global Challenge-account, zul je via de mobiele app periodiek een melding krijgen om de nieuwste firmware te installeren.

Je kunt het beste zo snel mogelijk nadat je de melding krijgt de update van de firmware installeren. Als je de melding sluit en ervoor kiest om op een later moment de firmware te updaten, dan moet je eerst de app afsluiten en weer opnieuw openen om de melding opnieuw te ontvangen.

Firmware_Prompt.JPG Updating....JPG