Wat is een firmware-update voor de Max Buzz?

Een firmware-update is een update van de software die de Max Buzz aanstuurt. Van tijd tot tijd voegen we nieuwe functies en eigenschappen toe aan de Max Buzz. We zorgen voor een firmware-update, zodat je je Max Buzz kunt updaten zonder dat je een volledig nieuw exemplaar hoeft te kopen.

Je ontvangt een melding in je mobiele app van de Global Challenge, zodra een firmware-update beschikbaar is.

Je dient de firmware-update te activeren, zodat hij wordt geïnstalleerd. Deze update neemt niet meer dan vijf minuten in beslag.

Na voltooiing voeren de Maxx Buzz en de software nog één synchronisatie uit. Zodra dat klaar is, is je Max Buzz up-to-date en kun je weer verder!