Hoe kan ik mijn Max Buzz resetten?

Het kan zijn dat je je apparaat simpelweg moet resetten om hem weer te laten synchroniseren.

Let op: als je je Max Buzz reset, gaan alle gegevens die op je Max Buzz staan verloren

Volg de onderstaande instructies om te resetten:

1.) Steek je apparaat in de usb-poort en wacht totdat je het batterij- en reset-symbool ziet, zoals weergegeven op de onderstaande afbeelding. *Je moet wachten totdat je het reset-symbool ziet anders wordt je apparaat niet correct gereset*

2.) Zodra de bovenstaande afbeelding in beeld verschijnt, haal je het apparaat uit de usb-poort en voer je de bovenstaande stap 3 keer uit.

3.) Indien je het goed gedaan hebt, zegt je apparaat 'Hello' en zal hij gaan zoemen. (Hij is dan correct gereset)

4.) Controleer of je alle schermen kunt zien door steeds je pols te draaien/op de display te tikken om verder te gaan.

Wanneer je een Max Buzz reset, wordt hij uit je account verwijderd. Je moet hem dan ook opnieuw aan je account koppelen. Probeer het apparaat opnieuw te koppelen.