Waarom krijg ik het verzoek om mijn locatie-instellingen in te schakelen (alleen Android)?

De locatie-instellingen vormen een beperking van het Android-besturingssysteem en onze activiteitstrackers (Pulse en Max Buzz) worden gezien als een locatieservice.

Wij vragen nooit om locatiegegevens en slaan deze ook niet op.

Mocht je de locatie-instellingen niet willen inschakelen, dan kun je je stappen handmatig invoeren op de 'Stappeninvoer'-pagina door de stappen in te voeren die je op je apparaat ziet staan. Dit kun je doen via de app of website.

Raadpleeg onze veelgestelde vragen voor informatie over hoe je de stappen invoert.

Mocht je je Pulse-apparaat in de standaardmodus gebruiken, dan moet je het stappenaantal op je Pulse elke dag opnieuw instellen zodat het weer op nul staat. Houd de Pulse-knop 3 seconden ingedrukt om je stappenaantal terug te zetten op nul.