Hoe trek ik mijn toestemming voor de Global Challenge in?

Om je toestemming voor de Global Challenge in te trekken:

Website

1. Log via de website in op je Global Challenge-account.

2. Klik onderaan de pagina op 'Gegevens opvragen & Toestemming'.

3. Selecteer 'Toestemming intrekken'

4. Klik op 'Verder gaan'

5. Nadat je op 'Verder gaan' hebt geklikt, verschijnt er een bericht in beeld die je erop wijst dat met deze optie je gegevens worden geanonimiseerd, zodat ze niet meer aan jou gekoppeld kunnen worden. Deze handeling is onomkeerbaar en zodra dit is uitgevoerd, heb je niet langer toegang tot de Virgin Pulse Global Challenge.

5.a) Indien je op 'NEE' en 'VERZENDEN' klikt, keer je terug naar de pagina 'Gegevens ophalen & Toestemming'.

5.b) Als je op 'JA' klikt, word je gevraagd om je wachtwoord in te voeren. Klik nadat je je wachtwoord hebt ingevoerd op 'VERZENDEN'

6.Er verschijnt een bevestigingsbericht in beeld en je wordt automatisch en permanent uitgelogd.