Wat houdt de 'Mijn gegevens doorsturen'-optie in op de pagina 'Gegevens ophalen & Toestemming'?

Met de optie 'Mijn gegevens doorsturen' kun je dezelfde bestanden downloaden als met 'Toegang tot mijn gegevens'. Nadat de bestanden zijn gedownload, kun je een kopie van je gegevens doorsturen naar een ander welzijnsprogramma.

Website

1. Log via de website in op je Global Challenge-account.

2. Klik onderaan de pagina op 'Gegevens opvragen & Toestemming'.

3. Selecteer 'Mijn gegevens doorsturen'

4. Klik op 'Verder gaan'

5. Nadat je op 'Verder gaan' hebt geklikt, worden je gegevens gedownload. Je kunt op dezelfde pagina blijven of naar een andere pagina surfen. Het downloaden van je gegevens gaat gewoon verder.

6. Na afloop verschijnt er een knop 'Bestanden bekijken' rechts op de pagina. Klik op deze knop om een zip-bestand met je gegevens te downloaden.