Wat is Focus?

Het Focus-gedeelte biedt praktische tips, advies en technieken om je te helpen om te gaan met afleidingen, zodat je je elke dag kunt concentreren op je belangrijkste taken. In dit gedeelte vind je eenvoudige oefeningen die je helpen je aandacht op je werk te houden en je doelen zo snel en efficiënt mogelijk te bereiken.

Hoe werkt Focus?

Wanneer je je aanmeldt en het Focus-gedeelte opent, zie je een aantal kaarten met informatie en tips. Je krijgt ook de kans onze aanbevelingen te oefenen.

Wanneer heb ik toegang tot Focus?

Focus wordt ontgrendeld op dag 50 van de reis van 100 dagen. Nadat je Focus geopend hebt, krijg je elke week nieuwe kaarten met advies.

Waar kan ik Focus vinden?

Als je aangemeld bent via de website, vind je het Focus-tabblad op de navigatiebalk bovenaan de pagina.

Als je de app gebruikt, klik dan op het menu in de linkerbovenhoek en selecteer 'Focus' in het menu.