Wat is de Gezondheidshub?

Via de Gezondheidshub heb je toegang tot een reeks artikelen, filmpjes en podcasts van Virgin Pulse-experts op het gebied van gezondheid en welzijn.

Je vindt er waardevolle en inspirerende artikelen, tips, adviezen, best practices over een heleboel verschillende gezondheids- en welzijnsgerelateerde onderwerpen.

We slaan de handen ineen met experts op het gebied van gezondheid en welzijn om de beste tips, ideeën en deskundige adviezen te verzamelen voor het verbeteren van fysieke gezondheid, mentaal welzijn, voeding en slaap. Allemaal beschikbaar op één plek!

Wie heeft er toegang tot de Gezondheidshub?

Alle geregistreerde deelnemers aan de Global Challenge hebben toegang tot de Gezondheidshub. Log in op je Global Challenge-account met behulp van het e-mailadres waaronder je je geregistreerd hebt en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij het activeren van je account.

Wanneer heb ik toegang tot de Gezondheidshub?

Zodra je ingelogd bent via de website of de app, heb je toegang tot de Gezondheidshub.

Waar kan ik de Gezondheidshub vinden?

Als je ingelogd bent via de website, vind je het tabblad Gezondheidshub in de navigatiebalk bovenaan de pagina.

Als je de app gebruikt, klik dan op het menu in de linkerbovenhoek. Selecteer daarna 'Gezondheidshub' in het menu.

Krijg ik een melding als er nieuwe content beschikbaar is in de Gezondheidshub?

We houden je graag op de hoogte via onze e-mailberichten. Meld je hiervoor aan en houd onze updates in de gaten! We proberen om elke week een aantal nieuwe artikelen/filmpjes/podcasts te uploaden.

Ga naar je profielinstellingen en scroll naar beneden naar 'Up-to-date blijven' om te kijken of je je hebt aangemeld voor e-mailberichten.

Is de Gezondheidshub beschikbaar in mijn taal?

De Gezondheidshub is momenteel beschikbaar in de volgende talen:

• Engels (Verenigd Koninkrijk)
  • Engels (Verenigde Staten)
  • Duits
  • Frans
  • Portugees (Brazilië)
  • Spaans