Wat betekent de AVG voor mij en mijn werknemers?

Onze investering in verhoogde transparantie en gegevensbeveiliging is samen met het feit dat we klaar zijn voor de AVG, een win-winsituatie voor u en je werknemers:

1.  Meer transparantie over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt:

We hebben de Virgin Pulse-deelnemersovereenkomst en het privacybeleid bijgewerkt en verbeterd, waardoor deze transparant en begrijpelijk zijn. We vragen alle deelnemers deze nieuwe algemene voorwaarden te lezen en te accepteren, voordat ze onze programma's gebruiken.
We verzamelen alleen persoonsgegevens als deelnemers hier expliciet toestemming voor hebben gegeven. Deelnemers kunnen te allen tijde vragen om hun gegevens te laten verwijderen, over te dragen of te corrigeren op alle Virgin Pulse-producten of om hiertoe toegang te krijgen.

2.  Verbetering van onze bestaande gegevensbescherming en informatiebeveiliging:

We zijn reeds ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerd, een robuuste en brede internationale standaard voor informatiebeveiliging, en gecertificeerd onder het EU-VS- en Zwitsers-VS-privacyschild.
We blijven investeren in onze infrastructuur om ervoor te zorgen dat we onze voorsprong op het gebied van gegevensbescherming en -beveiliging behouden.

3.   Gegevensbescherming op maat:

We willen zeker weten dat deelnemers begrijpen hoe hun gegevens door Virgin Pulse en derden worden gebruikt als gevolg van het gebruik van onze platforms. Overeenkomstig de 'best practices' voor bescherming van persoonsgegevens, verlenen deelnemers expliciet toestemming aan Virgin Pulse om deze gegevens te gebruiken en hebben ze de mogelijkheid om deze toestemming op elk gewenst moment in te trekken.
De filosofie 'privacy first' is ingebed in ons productontwerp, de ontwikkelingscyclus van software en implementatieprocessen. Privacy is de standaardnorm voor al onze deelnemers.