Mijn Max Buzz synchroniseert niet.

Mocht u problemen ondervinden bij het synchroniseren van uw Max Buzz, controleer dan of:

U uw Max Buzz gekoppeld hebt aan uw Global Challenge-app. Kijk hierals u uw Max Buzz nog moet koppelen aan de Global Challenge-app.
Uw Max Buzz nog minimaal twee oplaadstreepjes over heeft.
De Bluetooth-functie op uw mobiele apparaat aan staat.
Uw mobiele apparaat over een sterke wifi- of mobiele gegevensverbinding beschikt.
U de meest actuele versie van de Global Challenge-app hebt gedownload en gebruikt.

Opmerking:* Zorg ervoor dat uw Max Buzz zich dicht in de buurt van uw mobiele apparaat bevindt wanneer u probeert te synchroniseren.