Hoe vaak moet ik mijn Max Buzz synchroniseren?

De Max Buzz kan 14 dagen aan gegevens opslaan.

Als u uw Max Buzz niet binnen 14 dagen synchroniseert, gaan uw gegevens geleidelijk verloren.

De Max Buzz maakt gebruik van het stapsgewijs overschrijven van gegevens. Dit betekent dat de gegevens van dag 1 op uw Max Buzz worden overschreven door dag 15, dag 2 door die van dag 16 en zo verder. U kunt de gegevens op geen enkele manier terughalen. Dus zorg ervoor dat u hem elke dag synchroniseert!
 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk