Hoe synchroniseer ik mijn Max Buzz?

Om uw Max Buzz te synchroniseren, dient u er allereerst voor te zorgen dat u bent ingelogd op de Global Challenge-app en dat u uw Max Buzz reeds aan deze app gekoppeld hebt.

Opmerking:* De Max Buzz synchroniseert draadloos met uw mobiele apparaat. Controleer of uw Max Buzz nog minimaal twee oplaadstreepjes heeft, voordat u gaat synchroniseren.

Opmerking:* Vergeet niet dat u geen stappen kunt synchroniseren voor de huidige dag of de dagen waarvoor al stappen zijn opgeslagen.

Volg de onderstaande stappen om uw Max Buzz te synchroniseren:

1. Zorg ervoor dat Bluetooth aan staat en dat uw Max Buzz zich in de buurt van uw mobiele apparaat bevindt.
2. Open de Global Challenge-app.
3. Bovenin het dashboard ziet u een laadbalkje, dat aangeeft dat de Max Buzz aan het synchroniseren is.
4. Ga naar de stappeninvoer-pagina, nadat het laadbalkje uit het dashboard is verdwenen.
5. Klik op Verzenden, nadat de open velden voor de stappeninvoer automatisch zijn ingevuld door uw stapgegevens.
6. U kunt ook synchroniseren door in de app naar de Stappeninvoer-pagina te gaan en met uw vinger naar beneden te gaan op het scherm.
7. Nadat u ziet dat de open velden voor de stappeninvoer automatisch zijn ingevuld door uw stapgegevens, klikt u op 'Verzenden'.

Indien u problemen ondervindt met het synchroniseren van uw stappen, ga dan naar 'Mijn Max Buzz synchroniseert niet'.