Hoe koppel ik mijn Max Buzz aan de app?

Om je Max Buzz te koppelen aan de mobiele app van de Global Challenge, volg je de volgende stappen:

1. Open de Global Challenge-app.

2. Klik op het uitklapmenu aan de linkerkant van het beeldscherm en selecteer 'Mijn apparaat'.

3. Selecteer 'Max Buzz' in de lijst 'Een apparaat verbinden' .

4. Klik op 'Verbinden'

5. Klik op 'OK'.

6. Je mobiele telefoon is nu bezig met het zoeken naar je Max Buzz.

7. Voer de code in die wordt weergegeven op het beeldscherm van je Max Buzz.

8. Geef aan of je links- of rechtshandig bent.

9. Geef aan aan welke arm je je Max Buzz gaat dragen.

10.  Selecteer de meeteenheid.

11. Voer je lengte en gewicht in.

12. Je Max Buzz verschijnt nu in beeld als het 'Verbonden Apparaat' en is gekoppeld aan de app!