Hoe activeer ik mijn Max Buzz?

Wanneer je de Max Buzz uit de doos haalt, staat hij in de fabrieksmodus. Sluit hem aan op een computer of usb-lader om het apparaat voor de eerste keer te activeren. Om dit te doen:

1. Ga op zoek naar het usb-symbool aan het uiteinde van de polsband.

2. Haal de polsband los van het apparaat om de usb-plug vrij te maken. Stop de Max Buzz in de usb-poort met daarbij het beeldscherm naar beneden gericht.

3. Nadat de Max Buzz correct is aangesloten, trilt het apparaat twee keer en verschijnt er een knipperend batterijsymbool op het scherm.

Dit proces duurt niet langer dan zes seconden. Als het apparaat is opgeladen, ben je klaar om het aan de app te koppelen!