Is de Max Buzz waterproof?

De Max Buzz is waterbestendig, maar niet waterproof. We raden je af om het apparaat voor lange tijd onder te dompelen in water, bijvoorbeeld niet ermee zwemmen.

Mocht je je Max Buzz blootstellen aan vocht, bijvoorbeeld onder de douche of tijdens het sporten, dan is het belangrijk dat de polsband altijd volledig aan het apparaat is bevestigd.

Haal na blootstelling aan vocht, het usb-uiteinde van de polsband los van de Max Buzz en droog het af met een droge, niet-schurende doek.