Met welke schermen is de Max Buzz uitgerust?

Het beeldscherm van de Max Buzz is gedimd als je hem niet gebruikt. Het beeldscherm licht automatisch op wanneer je je pols (waar je het apparaat draagt) optilt en naar je lichaam toe beweegt) Tik in deze positie op het beeldscherm van de Max Buzz om door de verschillende schermen te bladeren.

1. Start/Klok - Het beginscherm van het apparaat geeft de tijd en de batterijduur weer.

2. Stappen - Dit scherm toont het aantal stappen dat je op een dag zet en wijzigt naarmate je beweegt.

3. Calorieën - Dit scherm toont de activiteit die door je Max Buzz is bijgehouden, omgezet in het aantal calorieën dat je hebt verbrand! Het aantal calorieën dat je hebt verbrand, wordt berekend op basis van je lengte, gewicht en bewegingssnelheid.

4. Afstand - Dit scherm toont je stappen, omgezet in afgelegde afstand. Op je Max Buzz kun je de meeteenheid voor je afstand in mijlen of kilometers instellen.

5.  Hardloopschoen - Dit scherm wordt ook wel het 'Actieve minuten'-scherm genoemd en wordt weergegeven zodra je een actieve minuut hebt verdiend. Je behaalt een actieve minuut door meer dan 135 stappen in één minuut te zetten. Dit aantal loopt op naarmate je meer beweegt en dus meer verdient. *Opmerking: deze functie wordt alleen op het apparaat weergegeven bij het behalen van actieve minuten. Het wordt niet in je account weergegeven (web of app).

Alle activiteitschermen worden om middernacht gereset, maar maak je geen zorgen, je stappen gaan niet verloren! Deze worden opgeslagen in het geheugen van je apparaat. Zorg er echter wel voor dat je minstens 1 keer in de twee weken je stappen synchroniseert, want je Max Buzz heeft maar een opslag voor 14 dagen.