Hoe koppel ik mijn Google Fit-account aan de Global Challenge-app?

Download de nieuwste Virgin Pulse Global Challenge-app

1. Ga naar het menu links bovenin de app en kies 'Mijn Apparaat'
  2. Klik op 'Google Fit'
  3. Klik op 'Verbinden'
  4. De verbinding wordt tot stand gebracht

Ga vanaf dag 2 naar je pagina Stappeninvoer in de Global Challenge-app om de stappen van je Google Fit te synchroniseren met je Global Challenge-account.

Lukt het niet om Google Fit aan de app te koppelen?

Stuur ons een mailtje en zet daarin de onderstaande informatie:

• Model van je telefoon:
  • Besturingssysteem van je telefoon:
  • Versie van de app:
  • Een schermafdruk of foto van eventuele fouten die zijn opgetreden

Als je Google Fit niet langer wilt koppelen aan de Global Challenge-app, ga dan naar de Google Fit-app en volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Klik op 'Verbonden apps'
  3. Selecteer in het dropdownmenu het account dat je wilt verwijderen.
  4. Verwijder de Global Challenge-app.