WAT MOET IK DOEN ALS IK KAN INLOGGEN OP DE WEBSITE, MAAR NIET VIA DE APP?

Controleer of je de juiste 'Virgin Pulse Global Challenge'-app hebt gedownload en niet onze andere app, genaamd 'Virgin Pulse'.

Zorg ervoor, dat als je de juiste 'Virgin Pulse Global Change'-app hebt geïnstalleerd, je het juiste e-mailadres en wachtwoord invoert. Je kunt proberen om op het oog-pictogram op de inlogpagina te tikken, zodat je het wachtwoord ziet wanneer je het invoert.

Mocht het nog steeds niet werken, probeer dan om verbinding te maken via een andere internetverbinding, bijvoorbeeld je internet thuis of op je telefoon.

Je kunt ook proberen om je wachtwoord via de website nieuw aan te maken. Probeer vervolgens in te loggen via de app.

Mocht je nog steeds problemen ondervinden, laat het ons dan weten en dan sturen we het door naar onze app-ontwikkelaars. We vragen je ons de volgende gegevens te verstrekken, zodat ze dit probleem verder kunnen onderzoeken:

Model van je telefoon:

Besturingssysteem van je telefoon:
Versie van de app:
Een schermafdruk of foto van eventuele fouten die zijn opgetreden