Kan ik mijn stappen later invoeren?

Ja, dat kan.

De stappeninvoer voor de Reis van 100 dagen blijft open tot dag 101. Het wordt aangeraden je stappen dagelijks in te voeren en zo bij te dragen aan het stappentotaal van je team en voortgang te boeken op de virtuele reis.

Of je nu je Pulse gebruikt om je stappen te tellen of een andere goedgekeurde fitness-tracker, je hoeft alleen maar naar de pagina Stappeninvoer te gaan.

Pulse in standaardmodus: voer je aantal stappen handmatig in op je pagina Stappeninvoer op de website of in de app

Pulse in synchronisatiemodus: synchroniseer tot 14 dagen aan stappengegevens naar de pagina Stappeninvoer van de app

Fitness-trackers: synchroniseer je stappen met de pagina Stappeninvoer op de website