Wat is erkenning?

Erkenning is een functie waarmee je je teamleden kunt erkennen door hun prestaties en inzet specifiek te onderkennen. Deze functie is beschikbaar op de website en in de mobiele app. Voor toegang klik je gewoon op het duim omhoog-pictogram.

De voordelen van deze functie zijn:

• Je kunt prestaties op een positieve manier benadrukken en berichten in je teamoverzicht plaatsen.
  • Je kunt je teamleden motiveren hun doelen te bereiken.

Wie heeft er toegang tot deze functie?

Zolang je deel uitmaakt van een team, heb je toegang tot deze functie via het Teamoverzicht. Je kunt deze functie openen op de website en in mobiele apps (iOS en Android).

Wanneer krijg ik toegang tot de functie Erkenning?

Omdat de functie Erkenning in het Teamoverzicht zit, kun je deze functie alleen gebruiken tijdens de Reis van 100 dagen.

Leden voor wie de Global Challenge nieuw is, kunnen de functie Erkenning gebruiken zodra hun team is bevestigd.

Leden die terugkeren naar de Global Challenge, hebben twee weken vóór dag 1 van de Reis van 100 dagen toegang tot de functie Erkenning.

Hoe werkt het?

Je kunt de functie Erkenning tijdens de Reis van 100 dagen altijd gebruiken door in het teamoverzicht op het duim omhoog-pictogram te klikken. Er wordt een eenvoudig onlineformulier weergegeven waarop je een lid uit je team kunt selecteren dat je wilt erkennen en de reden voor de erkenning aangeven. Zodra je het formulier hebt ingevuld, wordt de tegel Erkenning weergegeven in je teamoverzicht zodat het hele team dit kan zien.

Duim omhoog-pictogram op de website:

Selecteer de naam van je teamleden en geef de reden aan:

De tegel Erkenning wordt weergegeven in het teamoverzicht:

Duim omhoog-pictogram in de mobiele apps:

Selecteer je teamlid en geef de reden aan:

De tegel Erkenning wordt weergegeven in het teamoverzicht:

Kan ik iedereen een erkenning geven?

Je kunt alleen erkenning geven aan je teamleden via het teamoverzicht.

Wat gebeurt er als een lid het team verlaat en hij/zij een erkenning heeft gekregen?

Een erkenning die aan een teamlid is gegeven dat het team verlaat, blijft in het teamoverzicht staan.

Kan ik meerdere leden een erkenning geven?

Je kunt op elk moment tijdens de Reis van 100 dagen duimpjes geven aan ieder teamlid. Maar duimpjes kunnen slechts aan één teamlid en om één reden tegelijk worden gegeven. Meerdere erkenningen kunnen niet tegelijk worden uitgedeeld.

Hoe vind ik uit dat ik een erkenning heb gekregen?

Een erkenning wordt net zoals elk ander bericht in het teamoverzicht behandeld. Dat betekent dat je een klein rood cijfertje ziet op het teamoverzichtpictogram (spraakwolk) wanneer er een nieuw bericht is ontvangen.

Kan ik een erkenning intrekken nadat deze is gegeven?

Ja, maar alleen als je de erkenning hebt gepubliceerd. Jij bent de enige persoon die de erkenning die je hebt gegeven, ook weer kan intrekken.

Kan ik mezelf een erkenning geven?

Erkenningen kunnen alleen aan andere leden van je team worden gegeven.