Wat is stappenintensiteit?

Je kunt extra informatie over je stappen synchroniseren vanaf je Pulse-apparaat (Bluetooth) naar de mobiele Global Challenge-app en een stappenoverzicht voor een dag bekijken. Je kunt meer gedetailleerde stappengegevens bekijken voor inzicht in wanneer je het meest actief bent en wanneer je actiever zou kunnen zijn.

Wie heeft toegang tot Stappenintensiteit?

Als je ons Pulse-apparaat met Bluetooth gebruikt, heb je toegang tot Stappenintensiteit.

Hoe werkt Stappenintensiteit?

Op Pulse-apparaten met Bluetooth worden er gedurende de dag naast de dagelijkse stappentelling ook stappen en actieve minuten in blokken van 15 minuten vastgelegd. Pulse-apparaten kunnen op elk willekeurig moment gedetailleerde stappengegevens van de afgelopen zeven dagen opslaan. Wanneer je je Pulse-stappen synchroniseert via Bluetooth, synchroniseert Stappenintensiteit zowel een overzicht als gedetailleerde stappengegevens met het Global Challenge-platform.

Waar vind ik stappenintensiteitsgegevens?

Ga op de app naar de pagina Stappeninvoer via het menu linksboven aan de pagina.

Druk 3 seconden op de knop op je Pulse-apparaat om de synchronisatie te starten:

Synchronisatieproces begint:

Synchronisatieproces gaat verder:

Synchronisatieproces voltooid. Je gaat nu automatisch naar de pagina Stappeninvoer. Klik op Versturen

De pagina Mijn statistieken wordt geladen. Klik op het bericht dat wordt weergegeven op je diagram (Jouw stappenintensiteit bekijken). Let op: fiets- en zwemstappen moeten handmatig worden ingevoerd:

Stappenintensiteit:

Mobiel:

Website:

Hoe lang duurt het voordat de stappenintensiteitsgegevens zijn gesynchroniseerd?

Het synchronisatieproces duurt circa 12 seconden.

Voor de eerste synchronisatie na een app-update kan het 30 tot 40 seconden duren.

Hoe vaker je je stappen synchroniseert, hoe sneller het synchronisatieproces gaat.

Kan ik mijn stappenintensiteitsgegevens wijzigen voordat ik ze indien?

Je kunt je stappenintensiteitsgegevens niet wijzigen. Dit komt doordat de gegevens rechtstreeks vanaf je Pulse-apparaat (Bluetooth) worden overgedragen.