Wat is Teamoverzicht?

Wat is Teamoverzicht?

Met Teamoverzicht kunnen jij en je team tijdens jullie Reis van 100 dagen met elkaar communiceren met behulp van jullie Global Challenge-accounts.

Je kunt berichten van je teamgenoten zien en meldingen met betrekking tot individuele en teamprestaties.
Teamoverzicht kan worden gebruikt om:

  • teamleden te ondersteunen en aan te moedigen bij het halen van hun doelen
  • jouw prestaties te delen met andere teamleden
  • informatie of kennis te delen
  • je meer verbonden te voelen met elkaar, zeker als je teamleden in verschillende delen van de wereld wonen
  • als team samen te werken en activiteiten te coördineren

Wie heeft er toegang tot Teamoverzicht?

Alleen teamleden hebben toegang tot het Teamoverzicht van hun eigen team. Je kunt andere Teamoverzichten niet bekijken of erin chatten.

Waar kan Teamoverzicht worden geopend?

Teamoverzicht kan worden geopend op de website en de app van de Virgin Pulse Global Challenge. Zodra je inlogt staat er een spraakwolkpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina.

Website:

App:

teamfeed.PNG

Wanneer kan Teamoverzicht worden geopend?

Teamoverzicht kan twee weken vóór de Reis van 100 dagen worden geopend, tot een maand na dag 100.
Degenen met een nieuw account, dat nog niet eerder is gebruikt bij de Global Challenge, zullen Teamoverzicht zien zodra ze hun account activeren.

Hoe schakel ik meldingen over mijn individuele prestaties uit in Teamoverzicht?

Deze functie staat standaard al uitgeschakeld. Als je niet wilt dat jouw individuele prestaties automatisch naar Teamoverzicht worden gepubliceerd, kun je deze functie uitschakelen via de instellingen van Teamoverzicht. Je hoeft alleen maar de autoshare-knop op je Teamoverzicht-pagina te verschuiven om automatisch delen aan/uit te zetten. Dit betekent niet dat je je Teamoverzicht niet meer kunt gebruiken, het zorgt er alleen voor dat jouw individuele prestaties niet meer worden gepubliceerd in het Teamoverzicht.

Wat gebeurt er als een lid het team verlaat of wordt vervangen?

Wanneer iemand het team verlaat of wordt vervangen, heeft dat lid geen toegang meer tot Teamoverzicht. Alle eerdere berichten en door het systeem gegenereerde meldingen van dat lid blijven achter in Teamoverzicht.

kunnen teamleden opmerkingen aan Teamoverzicht toevoegen in de taal van hun keuze?

Ja. Opmerkingen worden aan Teamoverzicht toegevoegd in de taal die op het moment is gekozen door het teamlid. Opmerkingen die in Teamoverzicht zijn gemaakt, worden niet vertaald.

Hoe rapporteer ik een opmerking die in Teamoverzicht is gemaakt?

Als je vermoedt dat een bericht de richtlijnen van Teamoverzicht overtreedt, klik dan op de link op je Teamoverzicht-pagina om dit te rapporteren bij onze klantenservice.

De richtlijnen van Teamoverzicht zijn hier te vinden.

Bestaat er een tekenlimiet per opmerking?

Ja, er is een tekenlimiet van 500 tekens.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk