Kan ik mijn Pulse van vorig jaar gebruiken?

Ja, voor de Challenge van dit jaar kun je je Pulse van vorig jaar nog gebruiken. Je kunt je Pulse van de Challenge 2017 bijvoorbeeld gebruiker voor de Challenge 2018. Het kan echter wel zijn dat je je Pulse opnieuw aan je smartphone moet koppelen.

Let op: als je voor de Challenge van dit jaar een nieuwe Pulse hebt ontvangen, raden we je aan om die op een veilige plek te bewaren als reserve!

Om je Virgin Pulse opnieuw te koppelen moet je de bijgewerkte versie van de Global Challenge-app hebben. Als je die hebt, hoef je alleen je Pulse terug te zetten op de standaardmodus en je Pulse opnieuw te koppelen!

Je Pulse koppelen en synchroniseren