Kan ik mijn Pulse van vorig jaar gebruiken?

Ja, voor de Challenge van dit jaar kun je je Pulse van vorig jaar nog gebruiken. Je kunt je Pulse van de Challenge 2016 bijvoorbeeld gebruiker voor de Challenge 2017. Het kan echter wel zijn dat je je Pulse opnieuw aan je smartphone moet koppelen.

Let op: als je voor de Challenge van dit jaar een nieuwe Pulse hebt ontvangen, raden we je aan om die op een veilige plek te bewaren als reserve!

Om je Virgin Pulse opnieuw te koppelen moet je de bijgewerkte versie van de Global Challenge-app hebben. Als je die hebt, hoef je alleen je Pulse terug te zetten op de standaardmodus en je Pulse opnieuw te koppelen!

Om terug te gaan naar de standaardmodus:

  1. Log in bij de Global Challenge-app
  2. Klik op het menupictogram in de linkerbovenhoek
  3. Selecteer ‘Mijn Activiteiten Tracker’
  4. Als ‘Synchronisatiemodus’ is geselecteerd, ga je over op de standaardmodus door op ‘Selecteren’ naast ‘Standaardmodus' te klikken. (Als de standaardmodus al is geselecteerd, volg dan de onderstaande stappen op om naar de synchronisatiemodus te gaan)
  5. Vink het selectievakje aan (je hoeft nog geen actie te ondernemen bij deze stap)
  6. Klik op ‘Voltooid’

Om over te schakelen op de synchronisatiemodus:

  1. Log in bij de Global Challenge-app
  2. Klik op het menupictogram in de linkerbovenhoek
  3. Selecteer ‘Mijn apparaat’
  4. Klik naast ‘Synchronisatiemodus’ op ‘Selecteren’ (zorg ervoor dat Bluetooth aan is!)
  5. Als er een pop-upmelding verschijnt over het voor het eerst koppelen van je Pulse, klik dan op 'OK'
  6. Koppel je Pulse door hem dicht bij je smartphone te houden en de Pulse-knop 3-6 seconden ingedrukt te houden
  7. De app meldt: ‘Koppeling succesvol’
  8. Klik op ‘Voltooid’

Je Pulse koppelen en synchroniseren

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk