Hoe vervang ik een teamlid?

Alleen aanvoerders kunnen een teamlid vervangen. Het is wel heel makkelijk te doen! Je hoeft alleen deze eenvoudige stappen te volgen:

• Ga naar de link Teams beheren rechts bovenaan de pagina
  • Op deze pagina vind je een snelkoppeling naar 'Teamleden wijzigen'
  • Klik op 'Lid vervangen door nieuwe werknemer', zoek naar het lid dat moet worden verwijderd en selecteer diens e-mailadres. Na het selecteren kun je de gegevens van een nieuw teamlid invoeren. Het nieuwe teamlid krijgt automatisch een welkomstmail, inclusief informatie over het aanmelden, waarmee ze hun aanmelding kunnen activeren
  • Als het team nog niet is bevestigd, wordt dit bericht verstuurd samen met alle andere welkomstmails na bevestiging van het team.