Hoe wijzig ik het e-mailadres van een deelnemer?

Meld je aan bij je account en ga naar 'Profielinstellingen' om je e-mailadres voor de Global Challenge te wijzigen.

Gebruik het veld E-mailadres om je e-mailadres te wijzigen. Vul alle velden op de pagina in en klik op de groene knop onderaan de pagina om je bijgewerkte gegevens op te slaan.

Je kunt je e-mailadres voor de Global Challenge app ook wijzigen. Klik op de menuknop in de linkerbovenhoek, klik op je profielfoto en verander je e-mailadres in het veld E-mail. Zorg ervoor dat je naar beneden scrolt en op 'Opslaan' klikt zodra je je wijzigingen hebt aangebracht.