Wat houdt de rol van teamaanvoerder in?

Als aanvoerder, maar ook als lid, van je team heb je de belangrijke rol van centraal aanspreekpunt voor het team. De taken van deze rol zijn de volgende:

• Je bent verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens van alle teamleden aan Global Challenge en het aannemen van de levering van de Pulses voor het hele team. De Pulses worden aan jou geleverd, zodat je ze kunt doorgeven aan de andere zes leden van je team (tenzij de manager van je organisatie anders aangeeft). Het afleveradres moet een werklocatie zijn.
  • Je moet over een e-mailadres beschikken. Als een teamlid niet over een e-mailadres beschikt, dien je een gebruikersnaam voor hem/haar aan te maken. Alle e-mailcommunicatie wordt naar jou verzonden zodat je deze kunt doorsturen.
  • Je team beheren via de website van de Global Challenge door informatie over leden bij te houden en teamleden waar nodig te vervangen.
  • Je team motiveren om teamleden die het moeilijk hebben, te helpen en ze aan te moedigen om door te zetten.  Er is materiaal beschikbaar op de pagina 'Teams beheren' om je hierbij te helpen.