Wanneer begint Balans?

Je krijgt vanaf dag 36 toegang tot Balans door je aan te melden bij de website en naar het pictogram voor Balans te gaan, dat bovenaan de pagina staat. Vergeet niet om ook de app te downloaden, als je dit al niet hebt gedaan (beschikbaar voor iPhone en Android) of deze bij te werken als je die al gebruikt.

Je kunt dan vanaf dag 43 van de Challenge beginnen met de Balans-oefeningen voor hersentraining.

Met Balans kun je in zes weken tijd acht basisniveaus ontgrendelen. Balans blijft toegankelijk gedurende de resterende tijd van de Reis van 100 dagen.