Uitdaging 'Top van de berg'

Dit is een groepsuitdaging. Je team bestaat uit drie teamleden. Elke deelnemer voert tijdens de periode van de Top van de berg uitdaging zijn/haar stappen in om het team hoger de virtuele berg op te krijgen!

• Het team kan uit minder dan drie teamleden bestaan, maar dit is wel een nadeel

• Iedereen in het team kan teamleden toevoegen en verwijderen

• Om je team aan te passen moet je op de homepagina voor de Toppen de knop 'Team bewerken' selecteren. Het kan voorkomen dat een team moet worden gewijzigd als een teamlid niet langer kan meedoen in verband met vakantie of ziekte. Alle teamleden kunnen het team bewerken en je kunt zoveel wijzigingen doorvoeren als je wilt!

• Je kunt in meer dan één team tegelijk zitten en de voortgang van elk team zien

• Je kunt deelnemers alleen uitnodigen als ze deelnemen aan de Global Challenge en deel uitmaken van je organisatie

• Je klimt alleen de berg op of vergroot je hoogte wanneer je:

1. je stappen voor de voorgaande dag invoert;
  2. je stappengemiddelde verbetert;
  3. de vragen van de quiz juist beantwoordt.

• Deze Top van de berg uitdaging is beschikbaar via de website en de Global Challenge-app (zorg ervoor dat je de meest recente versie van de app hebt gedownload!)