Hoe creëer ik een Mini Competitie voor teams?

Ga naar tabblad Mini Competitie voor teams, te vinden in het gedeelte Scorebord van de Global Challenge-website.

• Geef je Mini Competitie een naam.<
  • Voeg je team toe aan de Mini Competitie voor teams (je staat in groen gemarkeerd).
  • Zoek naar teams die je wilt zien en volgen in je Mini Competitie voor teams.
  • Om de Mini Competitie te delen, klik je op de URL die nu bovenaan het scherm verschijnt.
  • Hiermee wordt een e-mailsjabloon geopend die kan worden bewerkt en de URL bevat die je naar je vrienden/collega's (van wie je wel de e-mailadressen moet kennen) kunt sturen om ze te laten weten tegen wie ze het moeten opnemen.

Je kunt zoveel Mini Competitie voor teams maken en opslaan als je wilt.