Vanaf dag 2 van de Reis van 100 dagen kun je je stappen invoeren. Om stappen in te voeren, meld je je aan bij je Global Challenge-account en ga je naar de pagina Stappeninvoer. Hier kun je je stappen voor de dag invoeren, zoals vastgelegd door je apparaat. Met behulp van de stappenomzetter kun je ook je andere activiteiten invoeren. De pagina Stappeninvoer is toegankelijk via de website en via de apps voor iPhone en Android.

Voor de app open je het menupictogram in de linkerbovenhoek en selecteer je Stappeninvoer

Als je je apparaat nog niet hebt gekoppeld, moet je de stappen handmatig invoeren. Als je je apparaat al wel hebt gekoppeld, zie je de stappen automatisch op de Stappeninvoer-pagina verschijnen, maar de andere activiteiten moet je nog steeds handmatig invoeren.

01.JPG 05.JPG

Om een andere activiteit in te voeren, klik je op 'Andere activiteit toevoegen'. Voer daarna de tijdsduur in (in minuten).

02.JPG 03.JPG 04.JPG

Klik opStappeninvoerbovenaan de pagina voor de website.

De pagina 'Stappeninvoer' wordt geladen, waarna je je stappen en/of gefietste en gezwommen afstanden kunt invoeren en op Verzenden kunt klikken

Klik onderaan de pagina op 'Verzenden'.

Wat moet ik doen als ik een onjuist aantal stappen heb ingediend?