Hoe kan ik de naam van mijn team wijzigen?

Als je een nóg betere naam voor je team hebt gevonden en deze wilt wijzigen voordat het evenement begint, kan de aanvoerder de naam op elk gewenst moment wijzigen door zich aan te melden op het gedeelte Teams beheren van de website. Selecteer in het dashboard de link 'Team' in het gedeelte 'Deelnemers en teams'. Klik op de huidige naam van het team zoals deze in de linkerkolom van de volgende pagina staat. Hierdoor ga je naar een pagina voor bewerken, waar je een nieuwe naam voor het team kunt invoeren. Als de website met informatie vóór het evenement is gestart (twee weken vóór het begin van de Reis van 100 dagen), kan elk lid van het team de naam van het team aanpassen op de pagina 'Profiel team'.