Je ziet je stappen niet op de pagina Stappeninvoer?

Heb je je stappen geprobeerd te synchroniseren op je pagina Stappeninvoer?

Als je apparaat gekoppeld is aan je account, ga dan naar je pagina Stappeninvoer om je stappen te synchroniseren. Als er een aantal stappen is opgeslagen in het account van je fitness-tracker, moeten deze automatisch zichtbaar worden op je pagina Stappeninvoer.

Klik na het synchroniseren van je stappen en het toevoegen van eventueel gefietste en gezwommen afstanden op Indienen en Bevestigen om je stappen op te slaan in je Global Challenge-account. Na het opslaan zijn je gegevens zichtbaar op je pagina Mijn statistieken (of, na de Reis van 100 dagen, op je pagina Stappeninvoer).

Heb je je apparaat minder dan een uur geleden gekoppeld?

Als dit de eerste keer is dat je je fitness-tracker hebt gekoppeld met je Global Challenge-account, kan het tot 24 uur duren voordat je stappen zichtbaar zijn op het Global Challenge-platform.

Het synchroniseren van je stappen duurt gewoonlijk niet langer dan enkele minuten; het kan echter tot 60 minuten in beslag nemen.

Is stappeninvoer open?
Controleer of de stappeninvoer open is voor de dag die je wilt synchroniseren op je pagina 'Stappeninvoer. Vergeet niet dat je geen stappen kunt synchroniseren voor de huidige dag, of dagen waarvoor al stappen zijn opgeslagen.

Zijn er stappen opgeslagen in het account van je fitness-tracker?

Meld je aan bij het account van je fitness-tracker en controleer of er stappen zijn opgeslagen voor de dag die je wilt synchroniseren.

Werkt het nog steeds niet?

Stuur ons hier een mailtje en zet daarin de onderstaande informatie:

• Welke stappen heb je al geprobeerd?
  • Merk fitness-tracker
  • Model fitness-tracker
  • Een schermafdruk (indien mogelijk) van het account van je externe apparaat met daarop datums en aantallen stappen