Ik heb problemen met het koppelen van mijn apparaat/fitness-tracker. Wat moet ik doen?

1. Is je apparaat gekoppeld met de website van de Global Challenge?

De gegevens worden gesynchroniseerd met het Global Challenge-platform nadat je je apparaat hebt gekoppeld via de pagina 'Mijn apparaten van de website. Na het koppelen zie je in je pagina 'Mijn apparaten' de melding 'Status: actief' en '... nu verbonden...'.

Op dit moment zijn ondersteunde gegevenstypen: activiteiten / hele dag bijhouden (stappen) en slaap.

Hoe koppel ik mijn fitness-tracker met de website van de Global Challenge?

Klik hier als je je Apple HealthKit wilt koppelen.

2. Is je apparaat compatibel?

Controleer of je apparaat wordt ondersteund door de Global Challenge. Als je apparaat niet voorkomt in de lijst hieronder, kan het niet worden gebruikt om gegevens in te voeren op de website van de Global Challenge.

FITBIT® Alta
FITBIT® App en Webportal
FITBIT® Blaze
FITBIT® Charge
FITBIT® Charge HR
FITBIT® Charge 2
FITBIT® Flex
FITBIT® Flex 2
FITBIT® Force
FITBIT® One
FITBIT® Surge
FITBIT® Ultra
FITBIT® Zip Tracker (slaap wordt niet ondersteund)
Jawbone® UP
Jawbone® UP App en Webportal
Jawbone® UP Move
Jawbone® UP2
Jawbone® UP24
Jawbone® UP3
Jawbone® UP4
Garmin Approach S20
Garmin Approach X40
Garmin D2 Bravo
Garmin Connect App
Garmin Epix
Garmin Fenix 3
Garmin Fenix 3/HR
Garmin Forerunner 15
Garmin Forerunner 225
Garmin Forerunner 230
Garmin Forerunner 235
Garmin Forerunner 25
Garmin Forerunner 630
Garmin Forerunner 735XT
Garmin Forerunner 920XT
Garmin Quatix 3
Garmin Tactix Bravo
Garmin VivoActive
Garmin VivoActive HR
Garmin Vivofit
Garmin Vivofit 2
Garmin Vivofit 3
Garmin Vivoki
Garmin VivoSmart
Garmin VivoSmart HR & Garmin VivoSmart HR+
Microsoft Band
Microsoft Band 2
Misfit Flash
Misfit Ray
Misfit Shine & Misfit Shine 2
Misfit Shine 2 Swimmer's Edition
Apple Watch (slaap wordt niet ondersteund)

3. Heb je je apparaat minder dan een uur geleden gekoppeld?

Houd er rekening mee dat het tot 60 minuten kan duren om je gegevens te synchroniseren met de website van de Global Challenge.

4. Zijn er stappen opgeslagen in het account van je fitness-tracker?

Meld je aan bij het account van je fitness-tracker en controleer of er stappen zijn opgeslagen voor de dag die je wilt synchroniseren. Controleer ook of de stappeninvoer open is voor de dag die je wilt synchroniseren op je pagina 'Stappeninvoer

5. Heb je je apparaat losgekoppeld?

Als je je fitness-tracker op enig moment loskoppelt van het Global Challenge-platform, houd er dan rekening mee dat het vijf tot tien minuten kan duren voordat je je fitness-tracker opnieuw met de website kunt koppelen.

6. Controleer de productinformatie van je fitness-tracker:

Bezoek de hieronder vermelde relevante site voor specifieke productinformatie:

FITBIT®
Jawbone®
Garmin
Misfit

Koppelen gelukt?

Ga, nadat de verbinding tot stand is gebracht, naar de pagina Stappeninvoer om je stappen te synchroniseren. Voor dagen waarop je nog geen stappen hebt opgeslagen in je Global Challenge-account, kan je apparaat het aantal stappen uit het account van je fitness-tracker halen.

Je ziet je stappen niet op de pagina Stappeninvoer?

Werkt het nog steeds niet?

Stuur ons hier een mailtje en zet daarin de onderstaande informatie:

• Welke stappen heb je al geprobeerd?
  • Merk fitness-tracker
  • Model fitness-tracker
  • Een schermafdruk (indien mogelijk) van het account van je externe apparaat met daarop datums en aantallen stappen