Hoe koppel ik mijn Apple-watch met de Global Challenge-app?

Download de meest recente versie van de Global Challenge-app via: globalchallenge.virginpulse.com/apps

1. Ga naar het menu linksbovenin de app en kies 'Mijn Activiteiten Tracker'
  2. Klik onder 'Andere apparaten' op 'Koppelen' naast 'Apple HealthKit'

IMG_2909.PNG  IMG_2910.PNG

Als het koppelen is geslaagd, wordt naast 'Apple HealthKit' 'Gekoppeld' weergegeven.

Ga naar je pagina Stappeninvoer in de Global Challenge-app om de stappen van je Apple HealthKit te synchroniseren met je Global Challenge-account.

Koppelen van Apple HealthKit lukt niet?

Stuur ons hier een mailtje en zet daarin de onderstaande informatie:

• merk fitness-tracker
  • model fitness-tracker
  • een schermafdruk (indien mogelijk) van het account van je externe apparaat met daarop datums en aantallen stappen