Hoe koppel ik mijn Apple-watch met de Global Challenge-app?

Download de meest recente versie van de Global Challenge-app via: globalchallenge.virginpulse.com/apps

1. Ga naar het menu linksbovenin de app en kies 'Mijn Activiteiten Tracker'
  2. Klik onder 'Andere apparaten' op 'Koppelen' naast 'Apple HealthKit'

Als het koppelen is geslaagd, wordt naast 'Apple HealthKit' 'Gekoppeld' weergegeven.

Ga naar je pagina Stappeninvoer in de Global Challenge-app om de stappen van je Apple HealthKit te synchroniseren met je Global Challenge-account.

Koppelen van Apple HealthKit lukt niet?

Stuur ons hier een mailtje en zet daarin de onderstaande informatie:

• merk fitness-tracker
  • model fitness-tracker
  • een schermafdruk (indien mogelijk) van het account van je externe apparaat met daarop datums en aantallen stappen