Ik denk dat mijn Pulse niet goed werkt, wat moet ik doen?

Bij de Global Challenge doen we er alles aan om te waarborgen dat elke Pulse zo nauwkeurig mogelijk werkt; helaas kan er natuurlijk iets misgaan.

Voor we verder gaan, willen we graag weten of je de standaardstappen voor 'Eerste hulp voor Pulse' hebt gevolgd?

Probeer de batterij uit je Pulse te halen en weer terug te plaatsen. Hiervoor verwijder je de clip van de achterkant van de Pulse. Er zit een klein schroefje dat je met een kruiskopschroevendraaier van 1 mm (of iets vergelijkbaars) moet verwijderen. Dit schroefje zit in een klein gaatje bovenin de uitsparing in het midden van de riemclip aan de achterkant van de Pulse.

Als je de batterij hebt teruggeplaatst en de clip opnieuw hebt bevestigd, kan er een foutmelding op het scherm staan. Er staat dan ERR op het scherm. Als je dit ziet staan, druk dan op de knop Reset op de voorkant van de Pulse.

Als je Pulse een mechanisch defect heeft, dus als het scherm bijvoorbeeld zwart is of er geen stappen worden vastgelegd, zullen we het apparaat natuurlijk vervangen. Dien een verzoek in om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Als de clip van je Pulse is afgebroken kun je aan je collega's vragen of er iemand toevallig een kapotte Pulse heeft. Dan kun je de clip omwisselen met die van het andere apparaat. Hiervoor schroef je de clips van de beide Pulses los, schuift ze eraf, schuif daarna de werkende clip op je Pulse en schroef je die weer vast.

Als je Pulse per ongeluk kwijtraakt of beschadigd raakt, kunnen we geen vervangend exemplaar opsturen. Je kunt via de onderstaande links wel een nieuwe Pulse aanschaffen (maak een keuze op basis van de valuta waarin je wilt betalen).

$ US
$ AU
€ EU
£ GB