Is Slaap compatibel met andere wearable apparaten?

Alle FITBIT®, GARMIN®, Microsoft, Misfit en JAWBONE® apparaten die slaap kunnen volgen, zijn compatibel met Slaap. Eenmaal gesynchroniseerd zul je de informatie over de kwaliteit en kwantiteit van je slaap kunnen synchroniseren door op de desktopsite op 'sync data' te klikken.

Om je apparaat te synchroniseren:

• Ga naar de ‘Log je slaap’-pagina op de website
  • Klik op ‘apparaat instellen’ en volg de instructies voor jouw apparaat op
  • Log in op je online FITBIT®, GARMIN®, Microsoft, Misfit of JAWBONE®-account en geef toestemming om data te delen met Global Challenge
  • Klik nu op de ‘Slaapinvoer’-pagina op ‘synchroniseer data van apparaat’. Deze stap zal elke keer wanneer je data wil synchroniseren van je apparaat opnieuw uitgevoerd moeten worden.

Belangrijke zaken om te weten

• FITBIT® kan tot 26 uur nodig hebben om de eerste synchronisatie uit te voeren
  • Je moet je apparaat synchroniseren met de portal van de fabrikant (bijvoorbeeld FITBIT®, Misfit of JAWBONE®) minimaal 60 minuten voordat je ‘synchroniseer data van apparaat' in Slaap selecteert
  • Global Challenge zal je data van FITBIT®, GARMIN®, Microsoft, Misfit of JAWBONE® alleen lezen. Wat je invoert op de Global Challenge-site zal niet gesynchroniseerd worden met je profiel van FITBIT®, GARMIN®, Microsoft, Misfit of JAWBONE®
  • We synchroniseren niet via Bluetooth (BLE) of andere draadloze technologieën van je apparaat of telefoon naar het Global Challenge-platform

Je kunt op elk gewenst moment je toestemming voor synchronisatie intrekken door de knop 'loskoppelen' op de pagina van het apparaat of de Global Challenge website te gebruiken. Reeds bestaande activiteiten (bijvoorbeeld eerder gesynchroniseerd) zal op de Global Challenge-website blijven, maar de Global Challenge zal niet langer nieuwe activiteitengegevens over voortgang ontvangen van FITBIT®, GARMIN®, Microsoft, Misfit of JAWBONE®.