Hoe werkt Slaap?

Via de website - geen apparaat

1. Vul onze korte vragenlijst over slapen in en ontvang je individuele onderzoeksresultaten
  2. Je slaapdoel voor de week instellen
  3. Je slaaproutine en je doel voor bedtijd bekijken
  4. Lees de tips voor slapen om je te helpen een goede nachtrust te krijgen
  5. Meld je de volgende dag aan om de duur van je slaap in te voeren en meer hints en tips te krijgen over het optimaliseren van je slaap
  6. Ga door met het vastleggen van je slaap om een duidelijk beeld te krijgen van je slaappatronen in de vier weken dat Slaap duurt

Via de website - apparaat

1. Zorg ervoor dat het apparaat waarop je je slaap bijhoudt al is gekoppeld met de Global Challenge
  2. Vul onze korte vragenlijst over slapen in en ontvang je individuele onderzoeksresultaten
  3. Je slaapdoel voor de week instellen
  4. Je slaaproutine en je doel voor bedtijd bekijken
  5. Lees de tips voor slapen om je te helpen een goede nachtrust te krijgen
  6. Meld je de volgende dag aan om de slaapgegevens van je apparaat te synchroniseren en meer hints en tips te krijgen over het optimaliseren van je slaap
  7. Ga door met het vastleggen van je slaap om een duidelijk beeld te krijgen van je slaappatronen in de vier weken dat Slaap duurt

Via de mobiele app

1. Controleer voor iPhone en Android™ of de meest recente versie van de Global Challenge-app op je apparaat staat
  2. Vul onze korte vragenlijst over slapen in en ontvang je individuele onderzoeksresultaten
  3. Stel een doel in voor de duur van je slaap
  4. Je slaaproutine en je doel voor bedtijd bekijken
  5. Kalibreer je telefoon door de instructies op het scherm te volgen
  6. Controleer of je telefoon is aangesloten op de oplader. Als je de telefoon niet oplaadt, kan je batterij leegraken, waardoor je wekker niet gaat
  7. Tik op 'Slaap bijhouden', bevestig de wektijd of stel deze in en tik daarna op 'Beginnen met bijhouden'

Zie de verbetering naarmate je leert om te gaan met 'slaapverstoorders'. Dit zijn algemene factoren waar je vaak zelf iets aan kunt doen, die je slaap negatief beïnvloeden.

Naarmate je verder komt in Slaap, geeft je persoonlijke slaapschema een gemakkelijk te volgen planning waarmee je herinneringen kunt instellen om je te helpen goed te slapen en elke dag uitgerust wakker te worden