Wachtwoord werkt niet / wachtwoord resetten?

Klik gewoon op de link Aanmelden lukt niet? in het vakje voor aanmelden.

Er wordt gevraagd om je e-mailadres in te vullen of, als je een gebruikersnaam hebt, je krijgt het verzoek je wachtwoord via de aanvoerder van je team te resetten.

Zorg er bij het maken van een nieuw wachtwoord voor dat het minstens 10 tekens lang is en 3 van de volgende 4 tekens bevat:

• kleine letter (a-z)
  • hoofdletter (A-Z)
  • cijfer (0-9)
  • speciaal teken (!@#, enz.)

Ben je geregistreerd met een gebruikersnaam in plaats van een e-mailadres?

1. Klik op de optie om je wachtwoord via de aanvoerder van je team te resetten en volg de instructies.

Voer je gebruikersnaam en het e-mailadres van de aanvoerder van je team in. Je aanvoerder krijgt de e-mail met de informatie voor het resetten van je wachtwoord. Als je deze gegevens niet weet, vraag je aanvoerder dan om de pagina 'Teams beheren' te controleren.

Geen e-mail voor het resetten van je wachtwoord ontvangen?

1. Kijk eens in de map voor spam

E-mails van de Global Challenge worden verzonden vanaf noreply.email@virginpulse.com en no_reply@virginpulse.com. Zorg ervoor dat deze e-mailadressen op de lijst van veilige en vertrouwde afzenders staan, zodat ze niet als spam worden gemarkeerd.

2. Vraag de aanvoerder van je team om op de pagina 'Teams beheren' te controleren met welk e-mailadres je staat geregistreerd. Dit is het e-mailadres waar de e-mail voor het resetten van je wachtwoord naartoe wordt gestuurd en ook het e-mailadres dat je moet gebruiken om je aan te melden. Vraag hem of haar ook te controleren op tikfouten!

Problemen bij het aanmelden?