Kan ik gemiste stappeninvoer van mijn teamgenoten zien?

Als je naar de pagina Teamprofiel gaat, zie je een lijst met je teamleden en het aantal gemiste keren stappeninvoer van elke deelnemer. 

De privacyinstellingen van je teamgenoten bepalen welke andere gegevens je op hun profielpagina kunt zien.

Hoe verander ik de privacyinstellingen van mijn profiel?

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk